Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimatumul lui Gigi Becali pentru Nicolae Dică: 'Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off'

fanatik.ro
gigi becali

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, și-a pierdut răbdarea, după ce roș-albaștrii au ajuns pe un dezastruos loc 14 în campionat și riscă să nu prindă play-off-ul. Astfel, latifundiarul din Pipera, i-a trasat ca obiectiv lui Nicolae Dică să ajungă în play-off până în luna decembrie.

„De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni.

Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot.

De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat. Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul. Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt?

Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea. După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele”, a declarat Gigi Becali potrivit fanatik.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.