Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele calcule ale PSD înainte de moțiune - Mihai Fifor: 'Nu sunt probleme. Vă spun că nu avem emoții pentru ziua de mâine'

Mihai Fifor

Mihai Fifor, purtător de cuvânt al PSD, a declarat luni, într-o intervenție telefonică la Antena3, că nu are emoții în legătură cu votul moțiunii de cenzură.

„Dacă la nivelul partidului există o decizie unanimă prin care avem o linie de urmat, este absolut firesc ca (...) să rămână pe linia partidului. Desigur, te gândești ce poți să faci când sunt colegi care nu ar dori să susțină această linie a partidului. Din fericire, nu avem astfel de situații și v-o spun că avem foarte multe analize la nivelul Senatului și al Camerei. Am auzit că ar există 15 colegi senatori care ar trece la Pro România înainte de moțiune. Vă asigur că nu sunt astfel de probleme. (...) Vă spun că nu avem emoții pentru ziua de mâine. Am vorbit de un principiu care spune că atunci când faci parte dintr-o organizație, partid politic și se decide ceva la nivelul acestuia, se votează și este unanimitate este bine să firesc să mergi pe linia partidului. Nu avem probleme nici în Cameră nici în Senat. S-a discutat cu colegii, aceștia sunt pe poziții. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de ședință, dar noi nu vom vota pentru această moțiune de cenzură”, a spus Fifor.

Asociaţia Iniţiativa pentru Justiţie cere DEMITEREA Liei Savonea din fruntea CSM, în apărarea procurorului Bogdan Pîrlog

Întrebat dacă premierul Dăncilă e posibil să renunțe la guvernare în cazul în care nu va primi votul pentru a deveni președinte titular al PSD, Mihai Fifor a spus că „niciodată nu a spus așa ceva. Și eu zic că suntem încă departe de Congres. Noi suntem concentrați pe ziua de mâine. E o zi importantă, dorim să dăm un semnal tuturor votanților noștri și românilor. Ziua de mâine e despre promisiuni pe care cei din Alianța Austerității le-au făcut. Votul românilor așa a fost luat.. pe promisiuni”.

Parlamentul va vota, marți, moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă.

Pentru ca moțiunea de cenzură a opoziției să treacă sunt necesare 233 de voturi ale parlamentarilor. PNL, USR, PMP, Pro România și UDMR au anunțat că vor susține demersul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.