Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele două câştigătoare ale turneului US Open, Bianca Andreescu şi Naomi Osaka, ar putea să nu participe la ediţia din acest an

Ultimele două câştigătoare ale turneului US Open, Bianca Andreescu, locul 6 WTA, care s-a impus în 2019, şi Naomi Osaka, locul 10 WTA, care a triumfat în 2018, ar putea să nu participe la ediţia din acest an, anunță news.ro.

Cu câteva zile înaintea închiderii listei pentru tabloul principal (3 august), ele nu sunt înscrise în competiţie, nici la turneul de la Cincinnati, mutat la New York, în săptămâna premergătoare US Open, informează lequipe.fr. Pentru turneul de la Cincinnati, lista jucătoarelor direct acceptate pe tabloul principal a fost finalizată luni.

Citește și: Studiu șocant: Motivul pentru care majoritatea românilor se apucă de fumat

În timp ce decizia finală dacă turneul va fi organziat sau nu ar trebui să fie luată până la sfârşitul acestei săptămâni, mai multe jucătoare din Top 10 WTA plănuiesc să nu ia startul la grand slam-ul de la New York.

Nici australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, nici Simona Halep, locul 2 WTA, şi nici ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA, nu s-au înscris până acum la vreuna dintre cele două competiţii americane.

Alte jucătoare, precum croata Petra Martici, locul 15 WTA, şi sportiva chineză Qiang Wang, locul 29 WTA, nu vor juca la Cincinnati, dar intenţionează să evolueze la US Open, dacă turneul se va ţine.

Citește și: Lovitură pentru Statul Român! Un membru al clanului Corduneanu vrea bani, după ce a fost achitat de instanță

Întrerupt de pandemia de coronavirus, circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA Internaţional. US Open ar trebui să se desfăşoare la datele iniţiale, 31 august - 13 septembrie, iar turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, programat iniţial între 24 mai şi 7 iunie, a fost amânat pentru 20 septembrie - 4 octombrie. Turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, a fost anulat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.