Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Jean-Marie Le Pen aduse chiar de fiica sa

L`Express
Marine Le Pen si Jean-Marie Le Pen

Fostul preşedinte al partidului de extremă dreapta francez Frontul Naţional (devenit Adunarea Naţională) Jean-Marie Le Pen, internat sâmbătă în spital după un infarct, „este bine”, iar veştile sunt „liniştitoare”, a declarat, duminică, fiica sa Marine Le Pen, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Tatăl meu se îndreaptă glorios spre 95 de ani, aşa că este nevoie de câteva vizite la spital din când în când pentru diverse ajustări. Dar este bine şi le mulţumesc tuturor celor care s-au întrebat despre sănătatea lui", a spus liderul Adunării Naţionale, despre fondatorul Frontului Naţional, în vârstă de 94 de ani.

„Nu l-am văzut încă, nu va trece mult” dar „este bine, asta e informaţia esenţială”, a adăugat ea, cerând respect pentru „intimitatea sa”.

Jean-Marie Le Pen a fost internat în regiunea Parisului după un „infarct miocardic uşor”, a declarat, sâmbătă seară, consilierul său Lorrain de Saint Affrique. „Apropiaţii lui sunt îngrijoraţi, dar calmi”, a adăugat el.

Fostul lider politic de extremă dreapta a fost internat de mai multe ori în ultimii ani. În februarie 2022, a fost internat în spital în urma unei forme uşoare de accident vascular cerebral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.