Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul mesaj al unui urmărit penal din dosarul MEDIAPRO

mediapro

Este deranj mare în Trustul Mediapro al lui Adrian Sârbu. 11 persoane sunt în arest sub acuzația de evaziune fiscală și spălare de bani. Unul dintre pionii cei mai importanți ai trustului, Orlando Nicoară, este și el urmărit penal sub acuzația de evaziune fiscală în Dosarul Mediafax. Nicoară și-a dat demisia din fruntea Mediafax și le-a transmis un ultim mesaj colegilor.

”Dragi colegi,

Saptamana aceasta este ultima pe care o petrec alaturi de voi, miercuri fiind ultima mea zi in calitate de director general al Mediafax Group/Mediafax.

Va multumesc pentru cei opt ani, va multumesc pentru ultimii +3 ani de Mediafax Group, ani in care am construit multe lucruri impreuna. Meritul pentru toate succesele este al vostru, esecurile si nerealizarile sunt ale mele.

Sper sa ramaneti un grup unit, sa construiti mai bine decat ati facut-o sub conducerea mea si sa tineti capul sus pentru ca sunteti una dintre cele mai misto echipe de pe piata in care activam.

Voi ramane cel mai mare fan al vostru si al produselor pentru care lucrati, o sa va urmaresc de la distanta si o sa va tin pumnii.

Ii multumesc Roxanei pentru tot si lui A.S. pentru increderea pe care mi-a acordat-o acum mai bine de opt ani. Le multumesc colegilor din management pentru efort, sustinere si intelegere.

Sarbatori fericite si sa aveti un an mai bun decat acesta.”, scrie paginademedia.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.