Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ ISU Suceava anunță CAUZA incendiului de la Spitalul Județean Suceava: NU a fost neglijență

breaking news ultima ora

Reprezentanții ISU susțin că incendiul de la Spitalul Județean din Suceava nu a fost provocat de o neglijență. A fost un scurtcircuit pornit de la un echipament, au explicat ei. Reprezentanții ISU au făcut primele verificări la fața locului și au constatat că incendiul a pornit de la un ventilator. „Un ventiltor din dotarea unei băi a salonului 8 de la etajul 4 a funcționat mai mult timp, s-a găsit circuitul deschis. S-a supraîncalzit, a generat un scurtcircuit, iar echipamentele aferente s-au aprins și propagarea a fost cu rapiditate la partea superioară a holului de la etajul 4”, au explicat reprezentanții ISU.


Citește și: Imagini DRAMATICE cu evacuarea spitalului de la Suceava/ FOTO+VIDEO

Aceștia au mai spus că incendiul a fost anunțat în momentul în care un planșeu s-a rupt.

„Nu putem spune că a fost o neglijență, instalația electrică era în verificare și în activitate de mentenanță”, au precizat cei de la ISU, Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Județean Suceava, la Secția Obstretică-Ginecologie. Au fost evacuați 329 de pacienți, între care 103 copii. Dintre copii, 57 sunt nou-născuți.

Potrivit ISU Suceava, incendiul de la Spitalul Județean s-a manifestat la un salon de la etajul patru. Au fost evacuați 329 de pacienți, de la etajul patru până la etajul nouă. Pacienții au fost relocați în alte secții din spital. Din totalul pacienților evacuați, 102 sunt copii (57 nou-născuți). 40 de pacienți evacuați sunt de la etajul patru”, anunță ISU Suceava. Pentru stingerea incendiului au fost chemate toate forțele din cadrul Detașamentului Suceava și au fost alocate și alte forțe și mijloace de la celelalte subunutăți din județ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.