Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultrașii lui Dinamo îl amenință pe finanțatorul Ionuț Negoiță: 'Vom urca câteva etaje...'

www.prosport.ro
Ionuț Negoiță

La Dinamo nu e linişte. Fanii continuă războiul cu acţionarul Ionuţ Negoiţă, nemulţumiţi de campania de achiziţii de până acum. Pe roş-albi îi aşteaptă un start de sezon 2019 - 2020 al Ligii 1 Betano dificil, în primele trei etape urmând a întâlni Viitorul, Craiova şi CFR.

"Negoiţă, trezeşte-te! Bagă bani că vin primele trei etape şi tare mi-e că vom urca câteva etaje...", au anunţat cei din PCH pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

Dinamo a transferat în această vară până acum pe Riccardo Piscitelli (portar), Kevin Bru (mijlocaş), Gabriel Moura (fundaş), Slavko Perovic (atacant), Florin Bejan (fundaş), Andrei Sin (mijlocaş), Alexandru Răuţă (mijlocaş), Cătălin Straton (portar) şi Brito (mijlocaş).

Relaţia dintre suporteri şi conducere e extrem de rece. Dinamo s-a reunit pentru noul sezon al Ligii 1 sub comanda lui Eugen Neagoe, dar îndepărtarea lui Mircea Rednic a stârnit furtuna: fanii au boicotat prezentarea noului tehnician la baza de la Săftica, au existat proteste la adresa conducătorilor, inclusiv a acţionarului Negoiţă sau a directorului general Bălănescu. Numirea lui Florin Prunea ca manager general nu a liniştit apele, iar fosta glorie a roş-albilor nu mai e pe placul fanilor! De asemenea, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, a intrat şi el în colimatorul galeriei. În tot acest peisaj, a apărut varianta ca Rednic să cumpere clubul, însă tehnicianul a renunţat, explicând că de fapt el va "culege" doar o mulţime de datorii.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.