Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultrașii CSA Steaua, atac frontal la premier: 'Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel' /FOTO

Ciolacu CSA

Cu o prezență semnificativă la Târgoviște pentru primul meci al echipei CSA Steaua din noul sezon, grupul ultrașilor din Peluza Sud a expus mai multe bannere prin care își exprimă ferm dezaprobarea față de intrarea echipei FCSB în Ghencea. "Sudul" a ocupat în mare măsură sectorul destinat oaspeților și a dominat puternic cadrul sonor al evenimentului.

În timpul primei reprize, suporterii din Peluza Sud au prezentat două bannere semnificative. Primul banner a reprezentat o formă de protest față de cei care au susținut FCSB în ultimii ani:„Pe toți cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanțat / Dreptatea se va răzbuna fără greșeală la un moment dat”.

Al doilea banner a abordat în mod special situația creată în jurul stadionului, precum și participarea în această controversă a prim-ministrului Marcel Ciolacu: „«Proști, dar mulți», pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el”. O trimitere evidentă către Marcel Ciolacu.

content-image

Faptul că Marcel Ciolacu s-a poziționat clar de partea FCSB în războiul cu CSA Steaua este deja de notorietate. Premierul a profitat de prima ocazie în care FCSB-ul a disputat un meci ”acasă” și a asistat de pe stadionul Arcul de Triumf la partida dintre FCSB și Dinamo.

De asemenea, faptul că Marcel Ciolacu merge la un meci al celor de la FCSB, primul acasă din acest sezon și primul de când a devenit prim-ministru, ne arată că el consideră că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

„Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de suporteri!”, a scris Ciolacu pe Facebook, după ce a ajuns pe stadion.

Premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, iar ulterior a ieșit cu un mesaj de susținere pentru FCSB.

„Bazele sportive sunt ale statului român; bazele sportive sunt pentru sport. Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ţinem cont de alte lucruri şi să nu lăsăm anumiţi sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Cum şi eu, în acest moment vremelnic sunt prim-ministru, şi aceste baze se dau în administrare anumitor instituţii. Instituţiile respective trebuie să se ridice la nivelul aşteptării sportivilor. Înţeleg foarte bine că se pot face şi concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiţii, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiţii - regulile foarte stricte", a declarat premierul.

"Eu nu vreau să intru în nicio polemică... nu pot să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau cu o echipă care este plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simţ cu toţii şi să intrăm într-o logică care să ducă la performanţă în sport, nu la discuţii între conducători... Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie echipa FCSB sau alte echipe să joace sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion", a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă Florin Talpan, juristul CSA Steaua, şi-a depăşit atribuţiile, Marcel Ciolacu a răspuns: „Domnul Covaliu, doamna Lipă se pot mândri cu medaliile pe care le au la gât. Când tu nu ai nicio performanţă sportivă şi să te implici, să strici lucruri din ambiţii personale, vă anunţ că nu voi permite, nu domnului Talpan, nimănui cât timp sunt prim-ministru să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.