Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultrașii Stelei pun TUNURILE pe FCSB, dar și pe Armată: 'Conducătorii CSA ne-au UMILIT'

www.gsp.ro
Steaua ultrași Sud

Steaua lui Gigi Becali a devenit oficial FCSB începând de joi, 30 martie, iar începând cu sezonul viitor echipa Armatei va fi înscris în Liga a 4-a sau a 5-a.

Dacă până acum Peluza Sud a susținut sus și tare că va merge alături de CSA fie și în ligile inferioare, de această dată ultrașii Stelei au întors armele, anunță gsp.ro.

Alexandru Tofan cunoscut printre ultrași cu pseudonimul de Lecce e purtătorul de cuvând al Peluzei Sud și a reacționat dur atât la adresa echipei lui Becali, cât și la cea a Armatei.

Citește și: Șumudică,ironic după ce l-a bătut pe Hagi și l-a scos din Cupă:Ce a putut spune antrenorul Astrei

"Este oficial. FCSB este FCSB și atât. Nu este Steaua, dar ne-a mințit că este, ne-a folosit, ne-a luat banii. A luat un loc în Liga 1 care nu i se cuvenea, a luat coeficient UEFA. Și-a bătut joc de toata suflarea stelistă. Conducerea FCSB a mințit. Finanțatorul FCSB a mințit. Nu înțeleg de ce acceptăm echipă în Liga a 4-a? De ce acceptăm un proiect mizerabil și neprofesionist lipsit de orice orizont. Nu mă refer la Sud, Nord, ultrași etc.. Mă refer la steliști, la cei care iubesc cu adevarat Steaua și pentru care nu are importanță locul în care se manifestă, pe stadion sau în afara lui.

Suntem naivi? Suntem delăsători? Suntem ușor de prostit? Ne place să credem în utopii? Chiar nu ne interesează de ce CSA-ul nu își pune întrebările pe care și le pune orice stelist? Nu am văzut nimic despre noul stadion, despre strategie, despre școala de fotbal, despre departamente și structură, despre relația cu fanii, despre scouting, despre marketing, despre un proiect occidental dinamic. Nu am văzut nimic despre viitorii sponsori, investitori, consiliu director, cum își propun, când și mai ales de ce?Unde este transparenta?? Deciziile luate în instanță în ultimii doi ani obligă extrem de mult CSA-ul.

Mă simt umilit ca stelist, atât de atitudinea FRF și LPF, cât și de atitudinea presei și a conducătorilor CSA. Vreau CSA Steaua în Liga 1, vreau proiect serios și transparent, vreau respect și vreau despăgubiri! Nu mă mulțumesc cu proiecte la mișto de care să mă agăț și cu lipsa de profesionalism a lui Petrea. Ce fac ei este praf în ochi. Sper ca Lăcătuș și Talpan să fie de partea suporterilor și să ne reprezinte. Steaua suntem noi, cei care ne-am dedicat viața acestui club. Steaua nu e CSA și în niciun caz Steaua nu este FCSB", a scris Alexandru Tofan pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.