Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR Un ministru de Interne, demis după ce a venit beat în Parlament / VIDEO

ministru beat

Am trăit s-o vedem şi p-asta. Un ministru de interne a venit beat în Parlament. Fapta acestuia nu a rămas însă nepedepsită. Acesta a fost demis.

Scandal la cel mai inalt nivel in Tanzania, dupa ce Charles Kitwanga, ministrul de Interne, a venit in fata legislativului in stare de ebrietate. Presedintele John Magufuli a emis sambata decretul de demitere a ministrului de Interne, ca urmare a faptului ca acesta s-a prezentat baut in Parlament, provocand hohotele de ras ale alesilor. Premierul de la Dar es Salaam a confirmat ca acesta a fost motivul revocarii lui Charles Kitwanga, vazut ca un apropiat al presedintelui, potrivit Reuters.

Citeşte şi: DRAMĂ în lumea fotbalului: Un jucător suferă de cancer la doar 30 de ani

“Am primit informatii cum ca a fost baut in Parlament si nu a reusit sa raspunda adecvat la intrebari”, a declarat seful Guvernului. “Ministrii si demnitarii trebuie sa fie perfect integri”. Pe YouTube au aparut de altfel si imagini cu momentul in care ministrul incearca sa raspunda, incoerent, la interpelarile parlamentarilor. Kitwanga a fost criticat in trecut si pentru ca ar promova birocratia si ar tolera coruptia in randul subalternilor sai., conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.