Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umaniștii devin a cincea forță politică în București

Twitter
PPUSL

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este al cincilea în topul preferințelor electoratului bucureștean, conform celui mai recent sondaj de opinie realizat în acest sens.

La câteva luni după alegerile locale și parlamentare, umaniștii își consolidează poziția pe scena politică.

Sondajul de opinie realizate de CURS plasează PPU (social-liberal) în primele cinci formațiuni politice, la nivelul Capitalei, cu 4% din intenția de vot, confirmând creșterea umaniștilor în preferințele românilor.

„Faptul că PPU (social-liberal) crește, și nu doar în Capitală, ci în aproape toate județele în care liderii noștri au reușit să ducă mesajul nostru social-liberal în casele românilor ne bucură și ne motivează, deopotrivă:

Trăim vremuri foarte grele, în care sănătatea, educația, economia sunt grav afectate. Este, din păcate, o situație de criză mai gravă decât oricând, căreia i se suprapun incompetența și indiferența actualului executiv, incapabil să guverneze.

Românii au nevoie de lideri echilibrați, cu respect pentru valorile lor naționale și pentru semeni, de lideri cu empatie și cu viziune, în stare să unească și să clădească, de lideri cu coloana vertebrală dreaptă și cu credință în Dumnezeu.

Acum, cu toții putem urmări ce se întâmplă. Ce NI SE ÎNTÂMPLĂ! Iar concluziile se vor vedea cât de curând!”, a declarat Liderul Grupării parlamentare umaniste social liberale, deputatul Grațiela Gavrilescu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.