Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ Chris Froome, cel mai cunoscut rutier din lume și de 4 ori câştigător în Turul Franţei, nu a fost selectat de echipa sa pentru competiția din acest an

Facebook.com
Christopher Froome

Chris Froome, de 4 ori câştigător în Turul Franţei, nu a fost selectat de Ineos în echipa din acest an. De asemenea, Ineos a renunţat şi la câştigătorul din 2018, Geraint Thomas. În locul lor au fost aleşi Richard Carapaz şi Andrey Amadorî, anunță MEDIAFAX.

Cu doar 10 zile înainte de startul Turului Franţei, echipa Ineos a făcut un anunţ surprinzător. Chris Froome, cel mai cunoscut rutier din lume, nu va concura anul acesta. De 4 ori câştigător în Turul Franţei, Froome va fi însă liderul Ineos în Vuelta.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

Froome nu s-a declarat dezamăgit de anunţul făcut de Ineos. El încearcă să revină la forma de dinainte de accidentarea din iunie 2019, când şi-a rupt gâtul şi a avut mai multe fracturi după un accident. Acum, Froome speră să dea lovitura în Turul Spaniei.

„Cred că oamenii trebuie să-şi amintească faptul că vin după o căzătură oribilă de anul trecut, când mi-am fracturat multe oase din corp. Există paşi cruciali în ceea ce priveşte progresul meu până spre punctul în care voi putea să câştig din nou o cursă şi să sperăm că voi ajunge acolo la timp pentru La Vuelta”, a spus Froome.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.