Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ pentru Joe Biden! Pe cine a pus Vladimir Putin să răspundă la amenințările președintelui SUA: 'Un atac împotriva lui este un atac împotriva Rusiei'

Kremlin.ru
Vladimir Putin

A-l califica pe preşedintele Vladimir Putin drept "ucigaş" şi a-l ameninţa că "va plăti" reprezintă un "atac" împotriva Rusiei, a afirmat miercuri preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, reacţionând astfel la o declaraţie anterioară a preşedintelui american Joe Biden, potrivit AFP.

"Este o isterie datorată neputinţei. Putin este preşedintele nostru şi un atac împotriva lui este un atac împotriva ţării noastre", a scris Volodin, un apropiat al preşedintelui rus, pe contul său de Telegram.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

"Cu declaraţiile sale, Biden i-a insultat pe cetăţenii ţării noastre", a adăugat Volodin, care a fost numărul doi al administraţiei prezidenţiale ruse între anii 2011-2016.

Aceasta este prima reacţie a unui responsabil rus de rang înalt după interviul de la postul de televiziune american ABC în care Biden a spus că el crede că omologul său rus este "un ucigaş" şi a avertizat că acesta "va plăti consecinţele".

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.