Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șumudică despre înlocuitorul lui Pancu: 'Eu am alt favorit, nu pe Alexa. Eu, dacă aş fi preşedinte la Rapid, l-aş pune pe Florin Motroc'

Cancan
Șumudică

Florin Motroc, în vârstă de 52 de ani, care a antrenat formaţii din România precum Rapid II, Sportul Studenţesc şi Pandurii Târgu Jiu, este dorit de Marius Șumudică pe banca tehnică a Rapidului, după demiterea lui Daniel Pancu, potrivit Mediafax.

Daniel Pancu a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Rapid. Rezultatele slabe i-au fost fatale fostului jucător din Giuleşti.

Antrenorul Marius Şumudică ştie cine poate fi înlocuitorul perfect pe banca rapidiştilor. Florin Motroc este alesul lui Şumudică.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

„Eu am alt favorit, nu pe Alexa. Eu, dacă aş fi preşedinte la Rapid, l-aş pune pe Florin Motroc. L-am văzut în Golf, a luat trofee, este tobă de fotbal, este un tip respectat. Vine dintr-o familie de rapidişti, în mod normal ar trebui să primească o şansă. Cred că Florin Motroc este cel mai potrivit pentru a lucra la Rapid. Îl respect pe Alexa, dar Motroc cred că este cel mai potrivit. La Rapid, niciun lider de galerie nu pune antrenorul. Ei vor doar să meargă Rapidul bine. Nu pun ei antrenor la Rapid, vă spun eu", a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Florin Motroc, în vârstă de 52 de ani, a antrenat formaţii din România precum Rapid II, Sportul Studenţesc şi Pandurii Târgu Jiu.

Fostul fundaş a ajuns apoi în Golf, acolo unde a câştig şapte trofee. A fost secund la Al-Jahra, în 2003 - 2004, şi Al-Taawoun, în perioada 2009 - 2010, unde mai apoi a lucrat şi ca principal, până în 2011. A mai stat şi pe banca echipelor Al-Riffa, Al-Ramtha, Shabab Al-Ordon şi Al-Jabalain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.