Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor a purtat bijuterii în valoare de un milion de dolari la festivitatea Premiile Emmy 2021

crowrivermedia.com
Billy Porter

Billy Porter a purtat bijuterii în valoare de un milion de dolari la festivitatea Premiile Emmy 2021. MJ Rodriguez a avut o rochie de la Versace, Anya Taylor-Joy s-a îmbrăcat cu o rochie galbenă Dior, iar Jason Sudeikis s-a prezentat într-un smoking Tom Ford, anunță Aleph News.

Emmy și-a prezentat premiile, iar vedetele ținutele.

Emma Corrin, vedeta din The Crown, a avut o apariție interesantă, a purtat o rochie galben lămâie completată cu o capotă potrivită și unghii negre. MJ Rodriguez a uimit lumea, și nu doar pentru că a intrat în istorie ca prima actriță transgender care a fost nominalizată la premiile Emmy. MJ a purtat o rochie de la Versace.

Anya Taylor-Joy este o actriță frumoasă cu un spate după care nu ai cum să nu întorci privirea. Ea a purtat o rochie galbenă Dior, potrivit Mediafax.ro.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos. Jason Sudeikis, care a luat premiu de cel mai bun actor principal de comedie pentru serialul Ted Lasso, și-a asumat riscul și s-a prezentat într-un smoking complet albastru de la Tom Ford. Seth Rogen a fost funny, și când i-a greșit numele actriței Hannah Waddingham, dar și prin ținută: a purtat o jachetă orange care nu prea mergea cu roșul covorului. Nu a fost seara lui, se pare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.