Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor din serialul 'Grey's Anatomy', desemnat 'cel mai sexy bărbat în viață'. Are 57 de ani și s-a declarat 'complet șocat' / FOTO

people
patrick dempsey

Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat marți de revista People "cel mai sexy bărbat în viață" pentru 2023, preluând titlul de la Chris Evans, starul Marvel și laureat în 2022.

Dempsey, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost "complet șocat" când a auzit vestea și a crezut că este o glumă.

"Este frumos să ai recunoașterea și, cu siguranță, ego-ul meu primește o mică doză, dar îmi oferă posibilitatea pentru ceva pozitiv", a declarat Dempsey pentru People.

Dempsey a devenit din ce în ce mai popular de-a lungul anilor, jucând în aproape 250 de episoade din serialul "Grey's Anatomy", în rolul neurochirurgului Derek "McDreamy" Shepherd.

Dempsey, căsătorit cu Jillian, make up artist, s-a declarat curios de modul în care copiii săi, Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, vor reacționa la noul său statut: "Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să primesc premiul. Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr".

În decembrie, Dempsey va putea fi văzut în filmul biografic "Ferrari", regizat de Michael Mann, în care îl va întruchipa pe pilotul italian de Formula 1 Piero Taruffi alături de Adam Driver și Penelope Cruz.

Un alt proiect de pasiune al lui Dempsey include Centrul Dempsey, pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate pentru a sprijini pacienții cu cancer și pe cei dragi acestora.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.