Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adevărat campion! David Popovici a dăruit medalia de aur cucerită la Roma, la 100 m liberi, unui copil care a învins cancerul

Agerpres
david popovici

David Popovici a dăruit medalia de aur cucerită, sâmbătă, la Roma unui copil care a învins cancerul, anunţă CS Dinamo, conform news.ro.

După victoria de ieri de la Roma, la 100 de metri liber cu un nou record al competiţiei (48,10), David Popovici a făcut un gest de suflet. El a dăruit medalia de aur unui copil care a învins cancerul.
Popovici este „Ambasador al Speranţei” pentru MedLife în campania #SperanţaNuMoareDeCancer, iar cu această ocazie a dorit să facă un copil fericit.
”Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a transmis David Popovici.
David participă la Internaţionalele Italiei - Trofeul Settecolli (ediţia 59). El va concura astăzi şi la 200 de metri liber.

Înotătorul român David Popovici a câştigat sâmbătă medalia de aur în cursa de 100 m liber, la Internaţionalele de Nataţie ale Italiei, Sette Colli.

În concursul desfăşurat la Foro Italico, David Popovici s-a impus cu timpul de 48:10 secunde, record al competiţiei, fiind urmat în clasament de italianul Alessandri Miressi (cu timpul  de 48:27 secunde) şi de britanicul Matthew Richards (48:28 secunde).

Andrei Anghel s-a clasat pe locul al treilea în finala probei de 50 m spate, la puternica întrecere de la Roma, Sette Colli Trophy. Calificat în finală cu al doilea timp, elevul lui Marius Grigore a încheiat cursa din această seară în 24.98 secunde.
Cursa a fost câştigată de italianul Thomas Ceccon (24.69 s), iar pe doi s-a clasat grecul Apostolos Christou (24.92 s).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.