Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 17 ani a intrat cu mașina în alte trei autoturisme parcate, lângă Poliția Craiova: O fată de 15 ani a fost rănită

accident

Un adolescent de 17 ani, aflat la volan, a pierdut, sâmbătă după-amiază, controlul direcției și a lovit alte trei mașini parcate în apropierea sediului Poliției Rutiere Craiova. În urma impactului, o fată de 15 ani, pasageră în mașină, a fos rănită, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Dolj, adolescentul nu avea permis de conducere. El a pierdut controlul volanului şi a lovit alte trei mașini parcate.

Citeşte şi: VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

„Un tânăr de 17 ani, din Craiova, conducea un autoturism pe Câmpia Islaz, a pierdut controlul volanului și a lovit trei autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier, o tânără de 15 ani, din Craiova, pasageră în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit ISU Dolj, victima a fost transportată la spital în stare stabilă şi conştientă.

Politiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.