Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 17 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut pentru tâlhărie calificată

urmarire tineri retinuti mascati

Un adolescent de 17 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce în luna aprilie, având asupra sa un cuţit şi purtând mănuşi şi cagulă, ar fi tâlhărit o persoană, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare şi au pus în executare două mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal având ca obiect infracţiunea de tâlhărie calificată.

Percheziţiile au fost efectuate după identificarea a trei tineri, unul de 17 ani, bănuit de comiterea faptei respective, ceilalţi doi, de 18 şi 20 de ani, bănuiţi ca fiind complici la comiterea tâlhăriei, potrivit Agerpres.ro.

Din cercetări, a reieşit că, în data de 14.04.2022, în jurul orei 14.00, tânărul, de 17 ani, având asupra sa un cuţit, purtând mănuşi şi cagulă, a pătruns fără drept în locuinţa victimei, unde, sub ameninţarea cu acte de violenţă şi cu cuţitul, a deposedat-o de mai multe bijuterii din aur, suma de 70 de lei şi alte bunuri.

Atât pentru comiterea faptei, cât şi pentru comercializarea bunurilor sustrase, prezumtivul autor ar fi primit sprijinul celorlalţi doi tineri.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate unele dintre bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 30%, iar cei trei tineri au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei.

După audieri, prezumtivul autor a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Miercuri, atât acesta, cât şi ceilalţi doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.