Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un agent de pază a fost înjunghiat, de trei ori, de un tânăr care bătut o chelneriţă, într-un club

masini politie

Un agent de pază a fost înjunghiat de trei ori într-un club din Arad, duminică dimineaţă, de către un client de 22 de ani care ar fi agresat mai întâi o chelneriţă.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat, pentru AGERPRES, că incidentul a avut loc într-un local din incinta Ştrandului Neptun, dimineaţă, înainte de ora închiderii clubului.

Citește și: Ce i-a transmis Ludovic Orban lui Rareș Bogdan: ‘E haos în ministere’

Conform declaraţiilor date de martori anchetatorilor, un client de 22 de ani, care ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi agresat o chelneriţă, iar unul dintre agenţii de pază ai clubului, în vârstă de 30 de ani, a intervenit.

"A vrut să-l scoată afară din local pe agresor, însă acesta a ripostat şi l-a înjunghiat pe agentul de pază de trei ori. Victima are trei plăgi penetrante, iar lama cuţitului a atins şi ficatul victimei, care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe", a declarat procurorul Pavel Palcu.

Citește și: Guvernul Orban, anunț pentru milioane de români! Decizie pentru 2020

Agresorul a fugit după ce l-a înjunghiat pe agent în spate şi în abdomen, însă a fost prins în apropiere, în centrul municipiului Arad, de către colegi ai victimei.

La sosirea poliţiştilor, suspectul a solicitat să fie dus la spital, acuzând că a fost şi el rănit de către agenţii de pază ai clubului. El a rămas internat, motiv pentru care deocamdată nu a putut fi audiat.

Citește și: Rareș Bogdan iese din scenă: „Ultima emisiune”!

"După efectuarea investigaţiilor medicale, va avea loc şi audierea suspectului. S-a efectuat cercetarea criminalistică la locul faptei şi a fost recuperat cuţitul, găsit asupra autorului", a adăugat procurorul de caz.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală a suspectului, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Citește și: Lovitură pentru cel mai cunoscut clan interlop din Româna!

Agentul de pază rănit se află în stare stabilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.