Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un al doilea adolescent a fost arestat după o serie de atacuri cu acid la Londra

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un al doilea suspect, un adolescent de 15 ani, a fost arestat în legătură cu cinci atacuri cu acid care au avut loc în decurs de 72 de minute la Londra, a anunţat Poliţia Metropolitană a capitalei britanice vineri pe Twitter, informează agenţia DPA. Băiatul a fost arestat vineri în cartierul Hackney din estul Londrei sub suspiciunea de vătămare corporală gravă şi jaf, a declarat poliţia.

Un adolescent de 16 ani a fost deja arestat în legătură cu atacurile cu acid, care au început joi la 22.25 (21.25 GMT) în Hackney, unde cei doi adolescenţi pe o motoretă au atacat cu acid un bărbat aflat şi el pe motoretă şi căruia i-au furat apoi acest vehicul. Atacurile ulterioare - efectuate de cei doi adolescenţi pe motorete - au avut loc în zona centrală Islington şi din nou în estul Londrei, a declarat poliţia într-un comunicat, conform Agerpres.

Toate cele cinci victime au suferit răni în aceste atacuri, dar fără a le fi pusă viaţa în pericol. Cu toate acestea, poliţia a anunţat că una dintre victime a rămas "desfigurată pe viaţă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.