Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un al doilea angajat al Centrului de Detenţie Brăila-Tichileşti a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2

Twitter
covid 19 coronavirus

Un al doilea angajat al Centrului de Detenţie Brăila-Tichileşti a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, anunță AGERPRES.

"Un angajat al Centrului de Detenţie Brăila-Tichileşti a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul reintegrare socială, cu purtarea echipamentului de protecţie. Amintim faptul că activităţile de reintegrare socială se realizează, în acest context epidemiologic, cu respectarea distanţei de siguranţă şi cu portul obligatoriu al echipamentului de protecţie, atât de către angajaţi, cât şi de către persoanele custodiate. Totodată, demersurile se realizează în grupuri restrânse şi au o durată diminuată", potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), transmis, vineri, AGERPRES.

Administraţia Centrului a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, ancheta epidemiologică fiind în curs.

Citește și: Gabriela Firea: Cresc văzând cu ochii! Lucrăm intens la cel mai ambițios proiect

La nivel administrativ, se menţine aplicarea măsurilor de prevenţie, inclusiv a monitorizării medicale a persoanelor internate, până la acest moment nefiind identificată simptomatologie specifică, a adăugat ANP.

Pe 24 iulie ANP anunţa că un angajat al Centrului de Detenţie Brăila-Tichileşti a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.