Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alergător a murit în timpul unei curse nocturne pe munte după ce a fost lovit de fulger, în Grecia

Pinterest
fulgere meteo

Un alergător a fost lovit de fulger în timpul unei curse nocturne pe munte. Tragedia a avut loc în Grecia. Un alt concurent a fost rănit grav, conform declarațiilor autorităților locale.

Un participant la o cursă nocturnă pe munte a murit, duminică seară, după ce a fost lovit de un fulger. Un alt bărbat a fost grav rănit, au anunțat autoritățile locale, potrivit G4media.

Bărbații concurau în cursa Six Peaks pe un traseu care include și cele mai înalte șase vârfuri ale Muntelui Falakro, din Grecia. Incidentul s-a produs la ora locală 04:00, atunci când fulgerul a lovit un grup de alergători la o altitudine de 1.340 de metri.

La fața locului au intervenit două echipe de salvatori. Ei au găsit un alergător, în vârstă de 55 de ani mort și un altul, de 56 de ani, în stare foarte gravă. Persoana rănită a fost dusă cu elicopterul la Kavala.

Cursa Six Peaks are loc în nordul Greciei

Cursa Six Peaks se desfășoară pe 35.7 kilometri și a început sâmbătă, la ora locală 19:00, în localitatea Pyrgoi. Traseul se desfășoară pe cele mai înalte șase vârfuri ale Muntelui Falakro, care au toate peste 2.000 de metri.

Deși la începutul cursei vremea este bună, pe parcurs a început ploia, traseul devenind noroios. Cei 55 de participanți au avut o limită de 12 ore să termine cursa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.