Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alpinist, numit consilier ministerial

Alex Gavan

Alpinistul Alex Gavan a fost numit consilier al ministrului Mediului, Cristina Pașca Palmer.

„Îi urez bun-venit în echipa mea de consilieri lui Alex Gavan - alpinist român de înaltă performanță si totodată un activ iubitor de mediu și natură, valori pe care le împărtășesc”, a scris ministrul Mediului pe Facebook.

Informația a fost confirmată de Alex Gavan pe pagina sa de socializare. Alpinistul a ținut să precizeze că această colaborare este bazată pe voluntariat, nu presupune un program fix de opt ore și îi permite să își ducă mai departe proiectele personale.

„Dragi prieteni, dupa cum știți, în afară de performanța la altitudine sunt foarte implicat și în diverse cauze, în special legate de mediu. Și când spun „implicat” nu am în minte doar genul acela de activism fără substanță, ci o abordare orientată către soluții. Văd acest gen de implicare nu ca pe o opțiune, ci ca pe o datorie. Pe care toți o avem față de noi înșine și față de cei de lângă noi. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat să colaborez și formal, în calitate de consilier personal, cu ministrul mediului, doamna Cristiana Pașca Palmer. Fără politică, la fel de rezonabil sau mai puțin rezonabil ca și până acum, cum ați văzut, de altfel, de fiecare dată. Agenda este una simplă, clară și transparentă. Oamenii împreună cu natura, nu oamenii împotriva naturii. Aceasta colaborare este una bazată pe voluntariat, este consultativă și evident, nu presupune un program de la 9 la 17. În paralel, expedițiile mele himalayene, ca și toate celelalte proiecte personale, merg înainte”, a scris Alex Gavan pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Alex Gavan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.