Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt consilier important al premierului britanic Boris Johnson demisionează

mirror.co.uk
Dominic Cummings

Dominic Cummings, unul din cei mai influenţi consilieri ai premierului britanic Boris Johnson, va demisiona până la sfârşitul anului, a afirmat ministrul transporturilor, Grant Shapps, la televiziunea Sky, preluată vineri de Reuters, potrivit AGERPRES.

Potrivit lui Shapps, Cummings nu intenţiona să rămână în funcţie mai mult de un an după retragerea oficială a Regatului Unit din Uniunea Europeană. 'Aşa cum a scris cu cuvintele sale la începutul anului, intenţiona să nu mai fie necesar anul acesta privind activitatea importantă pe care a desfăşurat-o, desigur, adică finalizarea Brexit-ului şi a perioadei de tranziţie, la 31 decembrie', a spus ministrul. El a apreciat că i se va simţi lipsa consilierului, deoarece era bine să fie cineva care să mişte lucrurile în guvern.

Reuters remarcă faptul că demisia lui Cummings va avea loc după o luptă internă pentru poziţia de şef de cabinet al lui Johnson.

Citește și: Comisarul european pentru egalitate reacționează după ce Ungaria a interzis schimbarea sexului în documentele personale: 'Este foarte trist'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.