Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt român ar putea ajunge coleg cu Chipciu și Stanciu: Sumă mare de transfer

www.digisport.ro
Alexandru Crețu

Transferat în iarnă de la CSM Poli Iași la Olimpija Ljubljana, în schimbul a 100.000 de euro, Alexandru Crețu ar putea pleca acum din Slovenia pentru cel puțin trei milioane de euro. De serviciile jucătorului de 25 de ani este interesată campioana Belgiei, Anderlecht, formația românilor Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu.

Alexandru Crețu, jucător de 25 de ani care poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca mijlocaș la închidere, a fost cedat, în iarnă, de către CSM Poli Iași doar pentru 100.000 de euro, întrucât contractul său cu moldovenii urma să expire în iarnă. În tricoul Olimpijei Ljubliana, acesta a jucat 16 meciuri (dintre care 14 în campionat) și a marcat și două goluri (unul în campionat). Fotbalistul este intens monitorizat de belgienii de la Anderlecht. De serviciile sale este interesată și vicecampioana Croației. Dinamo Zagreb, echipă la care joacă un alt român - Alexandru Mățel, a pierdut titlul de campioană în fața celor de la Rijeka, echipă la care evoluează Florentin Matei, fost jucător la Steaua, Unirea Urziceni și Volyn Lutsk, anunță Digisport.ro.

Citește și: Declarații incredibile ale unui campion mondial care stârnesc furia romanilor:'Totti nu e o legendă'

Olimpija Ljubljana a încheiat acest sezon pe locul al treilea în prima ligă slovenă, la 13 puncte în urma campioanei Maribor și la egalitate cu Gorica (locul secund). Echipa lui Crețu urmează să evolueze în primul tur preliminar al Europa League, în sezonul următor.

Din informațiile Digi Sport, alt român, Olimpiu Moruțan, ar putea ajunge de asemenea în Belgia. FC Brugge este interesată de mijlocașul de 18 ani care și-a început cariera la Universitatea Cluj, iar la începutul sezonului a fost transferat de FC Botoșani. Din câte se pare, belgienii ar fi dispuși să ofere 1 milion de euro cu tot cu bonusuri, sumă care s-ar apropia de ce solicită cei de la FC Botoșani. 18 meciuri are Moruțan în tricoul actualei sale echipe în acest sezon. 200.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.