Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un analist politic a tranșat disputa dintre Toader și Kovesi: 'Am văzut un ministru al justiției depășit, hiperprovincial, de basm'

libertatea.ro
Laura Codruta Kovesi la CSM

Stelian Tănase a declarat-o învingătoare pe Laura Codruța Kovesi în urma disputei cu Tudorel Toader, care a avut loc la CSM.

"Am văzut un ministru al justiției depășit, hiperprovincial, de basm, gîngăvind verzi și uscate. Feministele autohtone au fost deplin satisfăcute. D-na Kovesi i-a dat o lecție severă lui Toader, măcar la gramatică și vocabular dacă nu și la logică. E adevărat – ieri am avut circ destul. Incă stăm prost cu pîinea.

Citește și: Analiză incendiară! Alina Mungiu-Pippidi a prezentat în detaliu câștigătorul duelului Kovesi-Toader: Ce s-ar putea întâmpla mai departe

Mă gîndeam ieri că gata, spectacolul s-a terminat și PSD se apucă să guverneze totuși. De un an o tine numai în scandaluri, diversiuni, zice scheciuri ieftine și face diverse giumbușlucuri. Totul se joacă pe imagine. Ar fi cazul să vorbim apăsat despre MCV, despre spațiul Schengen, despre euro. Si nu în ultimul rînd despre cei 4 milioane de români plecați în Occident și exodul continuă. Poate își găsesc timp prin Palatul Victoria pentru salarii, pensii, locuri de muncă, spitale, școli autostrăzi, căi ferate. Cu gura, garagața și propaganda e mai ușor. Ca să inceapă treaba trebuie întii să termine comedia. Credeți că PSD se apucă în sfirșit de guvernare? Are o mulțime de promisiuni de onorat și observ că Dragnea&Co nu se grăbesc deloc", a scris Stelian Tănase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.