Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat a murit în incinta unei firme din Piteşti, polițiștii au deschis dosar penal

Ultima Ora breaking news

Un angajat al unei societăţi comerciale din Piteşti a murit, miercuri, după ce a căzut de la înălţime în incinta firmei, în timp ce încărca un utilaj pentru ambalat, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţa. "Din primele verificări, s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Valea Danului, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce efectua activităţi de încărcare cu produs vrac a unui utilaj pentru ambalat, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi căzut de la înălţime", a precizat sursa citată.

Bărbatul a intrat în stop cardiorespirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului, a fost declarat decedat, au menţionat reprezentanţii IPJ Argeş.

În cauză, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au deschis dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă, precum şi pentru neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.