Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al companiei Walmart din Virginia a intentat un proces împotriva companiei în urma incidentului sângeros de săptămâna trecută

Instra.es
walmart

Un angajat al companiei Walmart din Chesapeake, Virginia, unde un supraveghetor a împușcat mortal șase persoane săptămâna trecută, a intentat marți un proces împotriva companiei, susținând că, împreună cu alți colegi, a avertizat conducerea despre comportamentul agresorului, dar că nu s-a făcut nimic.

Donya Prioleau, care dă în judecată Walmart pentru 50 de milioane de dolari la tribunalul statului Virginia, a declarat că a lucrat ca distribuitor de produse în tura de noapte cu Andre Bing, care a rănit, de asemenea, cel puțin șase persoane la magazinul din Chesapeake, pe 22 noiembrie, înainte de a se sinucide, după cum a transmis Poliția din Chesapeake, informează Reuters, citată de Rador.

Prioleau susține că Bing, care supraveghea schimbul de noapte, era cunoscut drept "un supervizor răutăcios și crud" și a fost mustrat în mod repetat de companie pentru comportamentul său. Bing făcea comentarii despre răzbunare în eventualitatea că ar fi concediat vreodată, spunând că "oamenii își vor aminti numele meu", potrivit documentelor înaintate instanței.

Înainte de incidentul sângeros, Prioleau susține că Bing a întrebat-o dacă îi plac armele și i-a întrebat pe colegii de muncă dacă au efectuat antrenamentul de tragere. Walmart l-a menținut pe Bing angajat, în ciuda plângerilor formulate de Prioleau și de alții, se menționează în plângere.

Walmart nu a putut fi contactată. Prioleau spune că se afla în camera de odihnă când au început împușcăturile, unde doi dintre salariați au fost uciși, și că s-a rănit în timp ce fugea din cameră. Prioleau solicită, de asemenea, despăgubiri pentru vătămarea psihologică și pentru acoperirea costurilor medicale și a salariilor pierdute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.