Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Consiliului Judeţean a fost depistat cu Covid-19

Twitter
coronavirus

Un angajat al Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi a fost depistat cu Covid-19, iar o angajată a Primăriei municipiului Galaţi, contact cu acesta, este suspectă de coronavirus, au informat, miercuri, autorităţile locale potrivit Agerpres.

Potrivit preşedintelui CJ Galaţi, Costel Fotea, persoana infectată se află sub tratament, clădirea instituţiei a fost dezinfectată, iar personalul a fost obligat să poarte măşti şi mănuşi pentru protecţie.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a demarat o anchetă epidemiologică pentru a afla dacă mai sunt şi alte persoane care au intrat în contact cu bolnavul.

"Din păcate nici instituţia Consiliului Judeţean nu a fost ocolită pentru că acum a apărut Covid-ul comunitar unde nu prea ştii cu cine intri în contact. Avem şi noi un coleg care din păcate a fost identificat şi pozitivat. Aseară spunea că se simte foarte bine, a intrat pe tratament şi îl aşteptăm cât mai curând acasă", a declarat, miercuri, preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Pe de altă parte, o angajată a Primăriei municipiului Galaţi, contact cu persoana de la CJ Galaţi confirmată deja pozitiv, este suspectă de coronavirus şi a fost testată, dar rezultatul nu a fost încă primit.

"Persoanele care au intrat în contact cu colega noastră sunt izolate la domiciliu şi se aşteaptă rezultatul testului", a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Petrica Paţilea.

Şi clădirea Primăriei Galaţi a fost dezinfectată, după terminarea programului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.