Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Curţii de Apel Oradea a fost diagnosticat cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Curtea de Apel Oradea a informat, luni, că un angajat al instituţiei a fost depistat pozitiv la testarea pentru COVID-19 la finalul săptămânii trecute.

Potrivit unui comunicat al Biroului de informare şi relaţii publice al Curţii de Apel Oradea, a fost anunţată Direcţia pentru Sănătate Publică, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate a fost stabilită calitatea de contact direct pentru alţi doi angajaţi, cu privire la care s-a dispus izolarea la domiciliu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’

Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spaţiilor destinate personalului, precum şi a celor destinate accesului publicului pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului.

De asemenea, în cel mai scurt timp, întreg personalul Curţii aflat la serviciu în această perioadă, care se suprapune cu vacanţa judecătorească, va fi supus testării prin metoda pooling, se mai precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.