Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Primăriei Carei a fost depistat cu COVID-19; colegii săi au fost trimiși în izolare, iar cetăţenii sunt rugaţi să folosească serviciile online

SANADOR
testare covid

Un angajat al Primăriei Carei a fost infectat cu COVID-19, colegii de birou ai acestuia fiind trimişi în izolare la domiciliu, a anunţat marţi, pe Facebook, edilul Eugen Kovacs, relatează Agerpres.

Potrivit primarului, ca o primă măsură, colegii de birou ai angajatului depistat pozitiv au fost trimişi în autoizolare la domiciliu, iar spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea va fi dezinfectat. Urmează ca reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare să realizeze o anchetă epidemiologică.

"Având în vedere apariţia acestui caz de COVID-19 în instituţie, îi rog pe cetăţenii care au de rezolvat probleme ce ţin de competenţa noastră să ne contacteze telefonic sau online. Dacă problema lor nu se poate rezolva astfel şi trebuie neapărat să vină la Primărie trebuie să ştie că nu vor fi lăsaţi să intre fără mască şi fără respectarea măsurilor de dezinfectare. De asemenea, vom adopta o serie de măsuri interne în scopul de a proteja siguranţa angajaţilor administraţiei locale careiene", a spus Eugen Kovacs.

Conform evidenţei Instituţiei Prefectului, în unităţile spitaliceşti de pe raza judeţului Satu Mare se află internate 64 de persoane, alte 13 confirmate pozitiv fiind în izolare la domicilii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.