Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un antrenor important îi prevede un viitor de SENZAȚIE lui Ianis Hagi: 'Are o cotă foarte bună și peste Răzvan Marin.' Ce echipe îl vor pe fiul lui Gică Hagi

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Ianis Hagi (20 de ani) va pleca mai mult ca sigur de la Viitorul în această vară, conform spuselor tatălui său, Gică Hagi. Mai multe grupări sunt cu ochii pe tânârul fotbalist, a cărui cotă a "explodat". Galatasaray, Sevilla, Girona, Anderlecht, Standard Liege și Genk sunt echipele aflate pe urmele lui Ianis Hagi, informează Digisport.ro.

Citește și: Mircea Cosma face dezvăluiri incendiare! Cum a fost îngenuncheată România. George Soroș, implicat direct: 'Lovitura principala a început la Cluj'

Mircea Rednic a comentat evoluția excelentă a fotbalistului în partida de Cupă de aseară, când a înscris ambele goluri ale partidei cu Craiova. Antrenorul lui Dinamo consideră că Hagi jr. are o cotă mai bună decât Răzvan Marin, care a fost vândut recent de Standard la Ajax pentru 12,5 milioane de euro.

"Să nu credeţi că după un meci a crescut cota lui Ianis Hagi pentru că a dat un gol sau două. El este urmărit de echipe foarte bune şi nu se lasă ei păcăliţi de un meci sau două. Ianis are o cotă foarte bună oricum, o cotă peste Răzvan Marin, şi vorbesc aici de jucătorii care au plecat de la noi din ţară. Contează ceea ce îşi doreşte şi Gică Hagi, pentru că el l-a format, el îl susţine din toate punctele de vedere şi va decide unde şi pe ce sumă va pleca", a afirmat Mircea Rednic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.