Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu catastrofal: Un autocar plin cu elevi a ars în totalitate, după ce a luat foc în mers, la Moldova Nouă / VIDEO

Un autocar cu 30 de copii care se îndreptau spre școală marți dimineață a luat foc în trafic și a ars intens în orașul Moldova Nouă, din județul Caraș-Severin. Autocarul a ars în totalitate.

Un autocar plin cu elevi a luat foc marți la Moldova Nouă. Copiii au fost evacuați și nu s-au înregistrat victime.  Șoferul a observat că vehiculul a izbucnit în flăcări în partea din spate și a evacuat rapid copiii, astfel încât nimeni să nu fie rănit.

Potrivit ISU Caraș-Severin, incendiul s-a produs în timp ce autocarul se afla la Moldova Nouă. Copiii au reușit să iasă din mașină.

„În această dimineață, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă.

Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranță, aproximativ 30 de elevi.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului„, transmit reprezentantii ISU Caraș Severin.

content-image

Autocarul era plin cu elevi a ars în totalitate

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului, a precizat ISU.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.