Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion 'Korean Air' a depășit pista în timp ce ateriza în Filipine. La bord erau 173 de persoane

abcnews.go.com
avion

Un avion al companiei Korean Air a depășit pista de aterizare în condiții meteo nefavorabile, în centrul Filipinelor, duminică seara târziu, dar autoritățile au declarat că toate cele 173 de persoane aflate la bord sunt în siguranță, anunță abcnews.go.com.

Aeroportul de pe insula Mactan din provincia Cebu a fost închis pe termen nelimitat din cauza aeronavei care s-a împotmolit, a declarat Autoritatea Aviației Civile din Filipine. Fotografiile pe care le-a publicat arată partea inferioară din față a avionului, parțial smulsă, dar compania aeriană și agenția de aviație nu au oferit detalii despre pagube.

"Toți pasagerii sunt în siguranță și sunt asistați de personalul de la sol", a precizat agenția de aviație din Filipine într-un comunicat.

Avionul Airbus A330 de la Incheon, Coreea de Sud, a încercat să aterizeze de două ori înainte de a depăși pista la a treia încercare, a precizat Korean Air Lines Co. într-un comunicat. Aceasta a precizat că toți pasagerii au fost evacuați pe toboganele de evacuare ale avionului.

Compania aeriană a declarat că încearcă să găsească cauza incidentului. Cel puțin patru zboruri de intrare au fost deviate către Manila și un aeroport din apropiere, a declarat agenția de aviație din Filipine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.