Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avocat a murit după 20 de ore de audieri la DIICOT

breaking news stiripesurse.ro

Un avocat, fost decan de barou, a murit la scurt timp după ce a stat 20 de ore în sediul DIICOT la o serie de audieri-maraton, potrivit Antena 3. Dupa ce a plecat de la audieri, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, fost sef al Baroului Dambovita, a intrat cu masina intr-un tir, pe DN 71, Targoviste-Sinaia, la intrare in orasul Pucioasa.

Un coleg al avocatului mort a relatat că acesta a plecat printre ultimii de la DIICOT, după ce au fost zeci de martori audiați.

”Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate am depus delegațiile și am așteptat să fin chemați la audieri. Audierea clientului lui a început în jur de 3, al meu în jur de 4 dimineața. În condițiile în care au fost audiați 70-80 de martori chemați, câțiva având și calitatea de suspecți. Dânsul a plecat la 6 fără 20, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente și motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un tir. E o pierdere mare pentru noi. A fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița. Deplângem această pierdere și suntem alături de familie”, a relatat avocatul Nicolae Pană, la Antena 3.

Citeste si: SURSE: Guvernul Orban revine la interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat, măsură din perioada Boc .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.