Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un băiat a fost rănit, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren - VIDEO

ambulanta

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost rănit vineri după-amiază, în judeţul Olt, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren în care se aflau aproximativ 100 de persoane, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, la un accident feroviar produs în oraşul Piatra-Olt, în apropierea Gării CFR. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerări grele, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru primă intervenţie, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

Citește și: Rămași fără șef, procurorii DIICOT au dat iama în interlopii din Timișoara, capitala culturală europeană: Nouă dintre ei au fost ARESTAȚI

Autoturimul era condus de o tânără de 18 ani, care nu prezinta răni vizibile, iar pe scaunul din dreapta-faţă se afla un băiat în vârstă de 14 ani, care a suferit un traumatism cranio-facial şi traumatism la umărul drept.

În trenul InterRegio 1721 se aflau aproximativ 100 de persoane. Nicio persoană din tren nu a necesitat îngrijiri medicale. Băiatul, din oraşul Piatra-Olt, a fost transportat la UPU Slatina.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs după ce tânăra de 18 ani nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, iar maşina pe care o conducea a fost lovită de trenul IR 1721 care circula pe ruta Craiova- Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.