Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un băiat de 17 ani a provocat un accident fiind beat la volan

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Un minor în vârstă de 17 ani din oraşul Târgu Neamţ a provocat, duminică, un accident rutier după ce s-a urcat beat la volan.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat că, în urma accidentului, un tânăr de 21 ani, pasager şi proprietar al autoturismului a fost rănit.

"Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce şoferul unui autoturism se deplasa pe Strada Vaduri, pe un sector de drum în pantă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un şanţ betonat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr, de 21 de ani, din Petricani, pasager în autoturism. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În urma investigaţiilor, poliţiştii rutieri au reuşit identificarea şi depistarea şoferului, în localitatea Bălţăteşti - un băiat în vârstă de 17 de ani din oraşul Târgu-Neamţ.

"Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredinţat autoturismul minorului pentru a-l conduce", a adăugat subcomisarul Ramona Ciofu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.