Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un băiat român de 14 ani a fost împușcat mortal la Roma

Corriere della Sera
carabinieri italia

Un băiat de 14 ani a fost ucis în urma mai multor împușcături, în timpul nopții, în parcarea stației de metrou Pantano, la Monte Compatri, la periferia Romei. Alarma a fost declanșată în jurul orei 3:00.

Cel puţin două focuri de armă au ucis un băiat român în vârstă de 14 ani vineri noapte în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei, au anunţat sâmbătă anchetatori italieni, informează agenţia ANSA.

Potrivit unei reconstituiri iniţiale, s-ar părea că două grupuri de adolescenţi români s-au întâlnit mai întâi într-un bar din zona Borghesiana, la marginea Romei, iar apoi din nou în piaţa staţiei de metrou Pantano din Monte Compatri. Posibilele înregistrări ale camerelor de supraveghere video sunt în curs de investigare. Cazul este investigat de Carabinieri Frascati.

 

La rândul său, primarul unei municipalităţi din zona Romei şi-a exprimat sâmbătă durerea pentru uciderea într-o parcare de metrou acolo a unui băiat român de 14 ani, posibil într-o dispută legată de droguri în timpul nopţii trecute.

 

"În aceste ore sunt în strânsă legătură cu Prefectul, căruia i-am cerut o reuniune a Comitetului Provincial pentru Ordine şi Siguranţă Publică, care va avea loc joi", a declarat Francesco Ferri, primarul din Monte Compatri, pentru ANSA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.