Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a decedat în urma unui accident produs pe DN 15A

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un bărbat în vârstă de 52 ani a decedat, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de o maşină pe DN 15A, în localitatea Teaca. Din primele date culese de poliţişti, se pare că şoferul ar fi încercat să evite pietonul, însă nu a reuşit, iar maşina s-a răsturnat ulterior într-un şanţ de pe marginea drumului.

La faţa locului au intervenit un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care au aplicat pietonului manevre de resuscitare. "Echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul pietonului. Au fost aplicate manevrele de resuscitare - începute de echipajul SAJ şi continuate de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, dar organismul bărbatului nu a răspuns acestora", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Rănit în acest accident a fost şi şoferul maşinii, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru investigaţii medicale, conform Agerpres. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact condiţiile în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.