Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost amendat de polițiști: a aruncat cu ouă în mașina condusă de o femeie

oua

Un bărbat a fost amendat cu peste 1.600 de lei, în urma unui conflict pe care l-a avut în trafic, în municipiul Constanţa, aruncând cu ouă din autovehiculul în care se afla, într-o maşină condusă de o femeie, informează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, joi, că amendată a fost şi victima, cu 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timp ce se afla la volan, aceasta filmând cele petrecute.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanţa, vă comunicăm următoarele: Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002)", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Citește și: STATISTICI Sancțiunile în justiție - pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Toate sancțiunile contestate la ÎCCJ de judecători sau procurori au fost admise

Surse judiciare au declarat că aceeaşi femeie a fost audiată, pe 28 octombrie, într-un dosar penal deschis zilele trecute, pentru lovire sau alte violenţe, violarea vieţii private şi ameninţare, după ce ea şi o amică, în urma unui conflict spontan petrecut pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa, ar fi fost agresate de acelaşi bărbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.