Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat, după ce și-a omorât tatăl

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 43 de ani din Şotânga, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru omor. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul şi-a înjunghiat tatăl, cadavrul acestuia fiind descoperit de poliţişti în grădina gospodăriei. Cea care a sunat la 112 a fost mama suspectului, potrivit news.ro.

Poliţiştii din Dâmboviţa au anunţat, miercuri dimineaţă, că un bărbat de 43 de ani din Şotânga a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că şi-a înjughiat tatăl.

Poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de către o femeie, din Şotânga, cu privire la faptul că între fiul şi soţul său a avut loc un conflict spontan.

Citește și: Circulația rutieră este întreruptă pe trei drumuri naționale, din cauza apei acumulate pe carosabil

”O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care, în grădina locuinţei, a fost identificat cadavrul unui barbat de 68 de ani,  care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică. Din primele cercetări se pare că fiul sau, un bărbat de 43 de ani, l-ar fi agresat cu un cuţit, pe fondul unui conflict spontan generat de nemulţumirea fiului cu privire la vânzarea unei case”, au mai transmis poliţiştii.

Bărbatul este cercetat pentru omor şi va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.