Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 32 de ani, din Arad, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce în portbagajul maşinii pe care o conducea s-au găsit cannabis, pastile ecstasy şi o importantă sumă de bani, potrivit Agerpres.

"În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 25 noiembrie, pe raza municipiului Arad s-a procedat la oprirea în trafic a unui autovehicul în care se afla inculpatul G.G.R., în portbagajul autovehiculului fiind descoperită cantitatea de aproximativ 30 grame cannabis, 974 pastile ecstasy, sumele de 18.757 de lei, 210 de euro şi 4 telefoane mobile. De asemenea, inculpatul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa THC-5", se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de DIICOT - Biroul Teritorial Arad.

Citește și: Autorităţile din Bistrița Năsăud sunt pregătite să intervină pentru deszăpezire

Potrivit sursei citate, procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului, magistraţii Tribunalului Arad hotărând, miercuri, arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

Acţiunea de identificare şi reţinere a bărbatului a fost efectuată împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică şi Biroului Rutier din cadrul IPJ Arad, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.