Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost condamnat pentru că, pretinzând că este tatăl lui Mbappe, a încercat să obţină permise de şedere pentru un cuplu din Algeria

France Press
mbappe

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost condamnat în Franţa pentru că, pretinzând că este tatăl lui Kylian Mbappe, a încercat să obţină permise de şedere pentru un cuplu din Algeria, relatează Le Parisien, potrivit news.ro.

Bărbatul a contactat prefecturile din Yvelines, Hauts-de-Seine şi Seine-et-Marne şi, prezentându-se ca fiind tatăl lui Mbappe, a încercat, prin telefon şi prin e-mail, să obţină rezolvarea situaţiei celor doi algerieni. El a trimis o scrisoare cu antetul PSG, pe care se semnase ca Wilfrid Mbappe. Poliţia a fost alertată după ce oficialii au bănuit că este un fals, observând mai multe greşeli de ortografie.

Potrivit RMC Sport, bărbatul a fost condamnat de tribunalul din Versailles la zece luni de închisoare.

Bărbatul afirmă că a acţionat astfel doar din dorinţa de a ajuta. Anchetatorii cred însă că el a primit bani, la domiciliul său găsindu-se 4.370 de dolari şi în conturile bancare ale bărbatului fiind depuşi 24.230 de euro, bani care nu se ştie din ce sursă au venit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.