Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost expulzat din EAU pentru că şi-a exprimat satisfacţia după atacurile din Noua Zeelandă

Radio NZ
Christchurch politia noua zeelanda

O companie din Emiratele Arabe Unite (EAU) a anunţat că un angajat al său a fost concediat şi ulterior expulzat pentru că şi-a exprimat satisfacţia după atentatele comise vineri în Noua Zeelandă, transmite Reuters preluate de Agerpres.

Atacurile comise vineri de australianul Brenton Tarrant la două moschei din Christchurch (sudul Noii Zeelande) s-au soldat cu 50 de morţi şi 50 de răniţi, reprezentând cel mai grav eveniment de acest fel din istoria modernă a ţării insulare.

''În timpul weekendului, un angajat al Transguard a făcut comentarii incendiare pe contul său de Facebook, prin care sărbătorea atacurile teribile de la Christchurch, Noua Zeelandă. Noi avem o politică de toleranţă zero faţă de utilizarea nepotrivită a social media şi în consecinţă acest individ a fost imediat concediat şi predat autorităţilor pentru a da explicaţii în faţa justiţiei'', a menţionat Greg Ward, director în cadrul companiei de securitate Transguard.

Ulterior, compania a precizat că angajatul respectiv a fost expulzat de guvernul EAU.

Transguard nu a dezvăluit conţinutul comentariilor respective şi nici numele, naţionalitatea şi postul deţinut de persoana respectivă.

Autorităţile centrale din EAU au condamnat atacurile din Noua Zeelandă şi au transmis condoleanţe familiilor victimelor şi autorităţilor neo-zeelandeze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.