Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost găsit mort în recepţia unei baze sportive din Mamaia/ Victima avea arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului şi alte traumatisme

mamaia nord

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit mort, miercuri, în recepţia unei baze sportive din Mamaia, iar pe trupul său au fost descoperite urme de violenţă. Poliţia a deschis o anchetă. Surse afirmă că victima ar fi fost înjunghiată, în timp ce reprezentanţii SAJ arată că bărbatul avea arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului şi alte traumatisme, potrivit news.ro.

UPDATE - Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a fost înjunghiat. Victima a fost găsită de un client al bazei, care venise să joace tenis şi care a anunţat autorităţile.
De asemenea, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean au transmis că bărbatul suferise arsuri pe o parte importantă a corpului.
“În această dimineaţă, medicii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la numărul 112, în zona unui club de tenis din staţiunea Mamaia, pentru un pacient traumatizat, inconştient. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ care a găsit pacientul de sex masculin decedat şi care prezenta arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului şi alte traumatisme, leziuni incompatibile cu viaţa”, au precizat reprezentanţii SAJ.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi miercuri dimineaţa, cu privire la faptul că, în recepţia unei baze sportive din staţiunea Mamaia, se află un bărbat decedat.
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violenţă”, a precizat IPJ Constanţa.
Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili în ce condiţii şi-a pierdut viaţa bărbatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.