Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost găsit mort lângă un autoturism de teren răsturnat într-o râpă din Argeş

politie bun

Un bărbat a fost găsit mort, luni, lângă un autoturism de teren răsturnat într-o râpă din localitatea argeşeană Tutana, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, poliţiştii din Curtea de Argeş au fost sesizaţi că un autovehicul de teren, aparţinând unui bărbat din municipiu, a fost găsit răsturnat într-o râpă, în zona satului Tutana din comuna Băiculeşti, potrivit Agerpres.ro.

"Bărbatul în cauză, de 30 de ani, din Curtea de Argeş, a fost găsit în apropierea vehiculului, în afara habitaclului maşinii, decedat. Având în vedere că evenimentul nu şi-a avut originea pe un drum deschis circulaţiei publice, acesta nu va fi considerat accident rutier, însă în cauză poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei", se arată în comunicat.

IPJ Argeş precizează că în acest caz va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.