Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost lovit de tren după ce s-a certat cu fosta iubită - Bărbatul a plecat cu maşina femeii după conflict, autoturismul fiind găsit în apropiere

accident tren

Un bărbat din judeţul Argeş a fost lovit de tren după ce s-a certat cu fosta iubită. El a plecat cu maşina femeii după conflict, autoturismul fiind găsit în apropiere, cu motorul pornit. Poliţiştii au deschis o anchetă, potrivit news.ro.

”În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că, urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenţia poliţiştilor din structurile rutiere şi de ordine publică aflaţi în teren.

”Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcţiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren”, a mai precizat sursa citată.

În cauză se desfăşoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc.

Surse judiciare au precizat că femeia cu care s-a certat tânărul este fosta sa iubită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.