Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reținut, după ce și-a răpit fosta iubită

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 26 de ani a fost reținut după ce și-a răpit fosta iubită, forțând-o să urce în autoturismul său. Cu o zi înainte, tânărul a urmărit fata în trafic, i-a aruncat telefonul în stradă și a lovit-o. Polițiștii au stabilit că tânărul era drogat, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Sibiu, miercuri seara un sibian a sesizat prin 112 că fiica sa de 19 ani a fost forțată de fostul iubit să intre în mașina acestuia, plecând împreună într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au stabilit că, în momentul în care tânăra a ieșit dintr-un magazin din municipiul Sibiu, bărbatul a luat-o cu forța și a introdus-o în mașina sa. După mai mult de o oră, fata a revenit acasă și a declarat că fostul său iubit i-a permis să coboare din mașină. Tânărul a fost prins în scurt timp.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost dus la Poliția Sibiu și s-a dispus testarea cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamină.

Citește și: ANPC: Controale la restaturantele cu specific asiatic din București

În cursul cercetărilor, polițiștii de la investigații criminale au stabilit faptul că acesta, în data de 2 octombrie, și-a urmărit cu mașina fosta iubită, iar în momentul în care a ieșit dintr-un hypermarket situat pe str. Ștefan cel Mare, în urma unor discuții contradictorii, a prins-o de mâini și cu forța a introdus-o în autoturismul său.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este cercetat penal într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat. În data de 1 octombrie, în jurul orei 2330, și-a urmărit fosta iubită în trafic și a obligat-o să oprească mașina pentru a purta o conversație. A profitat de geamul portierei din dreapta față lăsat întredeschis pentru a-i lua telefonul pe care l-a aruncat în stradă sub o mașină. În momentul în care tânăra a coborât pentru a și-l recupera a lovit-o cu palma peste față și peste mâna în care ținea telefonul.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.