Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reținut pentru act sexual cu o minoră pe care ar fi abordat-o pe internet

click sanatate
contact sexual

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Oradea a fost reținut de polițiștii clujeni pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu o fată de 14 ani, pe care ar fi abordat-o pe rețelele de socializare, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis miercuri, bărbatul ar fi luat-o pe fată cu o mașină de la locuința bunicilor săi, din Cămărașu, județul Cluj, iar rudele au alertat autoritățile.

„Luni, cel în cauză ar fi luat-o cu un autoturism pe o minoră în vârstă de 14 ani, de la locuința bunicilor săi, din Cămărașu, județul Cluj, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autoritățile, întrucât minora nu le-ar fi spus unde pleacă și cu cine anume. În urma identificării autoturismului cu care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale”, se arată în comunicat.

Citește și: Cluj: Credincioșii ortodocși și greco-catolici participă la două procesiuni separate

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 49 de ani din Oradea, județul Bihor, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Surse judiciare au precizat că bărbatul ar fi abordat-o pe fată pe rețelele de socializare, iar, ulterior, cei doi s-ar fi întâlnit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.